Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Sök recept
Sökresultat
-
-
Murres korv
-
Lammstek Provencal
-
Lammstek Sous Vide
-
Lammburgare på Rostbiff
-
Lammracks Sous Vide
-
Lammspett med grönsaksragu och lime & myntayoghurt samt Libabröd
-
Lammlägg med potatispuré, ljummen tomatsallad, dragonfond
-
Grillade lammracks med fänkåls & äppelsallad & vitlökskrutong
-
Helgrillad Örtig Lammstek med rostad färsk potatis och grillad sparris
-
Rökt lammfiol med vinägerbakade rödlökar
-
Lammstek och ugnsrostad pumpa med fetaost och soltorkad tomat
-
Helstekt lammstek med sallad på rödbetor och gulbetor
-
Små lammfärsspett med Red hot chorizo och spenat- och melonsallad med mynta
-
Lammspett med sallad på grillad zucchini och peccorino med basilikavinägrett.