Välj receptkategori

Inspieras av våra goda recept

I våra recept står köttet alltid i fokus. Det vi tycker är så kul med att tillaga kött är att det går att variera både på korsen och tvärsen. Helt beroende på tillfälle och gäst.

Tips och recept till julen

Plockmat till julminglet

Vi tycker att en riktigt god jul ska vara en tid av gemenskap, glädje och njutning. En gemenskap som börjar långt innan julafton. Därför vill vi bjuda på några recept som passar perfekt för ett litet adventsmingel och som tar till vara på våra goda traditioner, samtidigt som de är lite smarta och lite nytänkande.

Så lagar du julskinka från grunden

En rimmad julskinka tillagar du genom att antingen ugnsbaka eller koka den. Så här gör du steg för steg, för att få din julskinka riktigt saftig och god.

Julbordets goda klassiker

Fyll julbordet med allt det goda som hör julen till; Klassisk julskinka, julköttbullar, prinskorv, julkorv… Här kan du ta del av våra tips, idéer och goda recept.

Så griljerar du julskinkan

En vacker julskinka är som juvelen på julbordet. Här tipsar vi om olika griljeringar, från traditionell griljering till lyx- och pepparkaksgriljering. Mums!

Nyhet: Gårdsmärkt julskinka

Att veta var köttet kommer ifrån blir allt viktigare när vi väljer vad vi ska äta. En stor nyhet för i år är vår Gårdsmärkta julskinka, där du kan se från vilken gård skinkan kommer ifrån.
Upp