Välj receptkategori

Inspieras av våra goda recept

I våra recept står köttet alltid i fokus. Det vi tycker är så kul med att tillaga kött är att det går att variera både på korsen och tvärsen. Helt beroende på tillfälle och gäst.

Goda vardagsrecept

Snabba vardagsrecept

Här hittar du tips på hur du kan variera vardagsmat som ugnsbakad faluish, stroganoffish och pytt i panna.

Recept med Faluish >

5 goda recept med korvstroganoff

Korvstroganoff är en av de vanligaste maträtterna. Här har vi samlat våra favoriter. Tre av dem är framtagna av kända ansikten från Sveriges Mästerkock.

Gott till grillen

Marinad, glaze och rub

Marinad är något du har på innan du ska grilla, en glaze penslar på vid slutet och rub en torr marinad som du gnuggar in. Alla tre tillför massor av smak till köttet men på lite olika sätt. Här ger vi våra bästa tips på hur du lyckas med smaksättningen.

Tips på goda tillbehör

Alla har ju sin favorit på grillen, så varför inte låta alla grilla det de längtar efter? Blanda och bjud. Det är ingen raketforskning, gör det enkelt, låt det ta tid och passa på att umgås runt grillen. 

Här har vi samlat goda tillbehör.

Så grillar du det perfekta köttet

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska grilla. Olika kött behöver såklart olika grillmetoder. Kött med insprängt fett är enkelt att grilla, medan magrare kött kan vara svårare.
 
Med kött från Scan kan du vara säker på att du får en råvara som producerats med omsorg och höga krav på kvalitet i alla avseenden. Vi har samlat inspiration och smarta tips om hur du grillar kött bäst.
Upp