Alltid svenskt kött

Vi tror på bra mat från svenska gårdar. Scan har i generationer varit Sveriges kött- och charkuterimästare och det är en tradition som vi är stolta över att föra vidare.

 

Hälften grönsaker, hälften kött

2016 fick vi hedersutmärkelse för klimatanpassade produkter för våra Korvish och Järpish. Nu är uppföljarna äntligen här – låt oss presentera Faluish och Pastejish. De innehåller hälften svenska grönsaker, hälften svenskt kött. Så enkelt och så gott! 

Bli inspirerad av våra gröna tips och recept >

 
Alltid svenskt kött

Bli en köttmästare!

Vi tror på bra mat från svenska gårdar. I vår köttguide har vi samlat några av våra produkter tillsammans med en stor portion av vår köttkunskap. Här finns också styckningsscheman som kan vara bra att ha, information och inspiration om olika styckdetaljer och en hel del smarta tips.

Läs mer i köttguiden >

Grisbönder med koll

Catrin Siverskog föder upp Svensk Rapsgris på gården Evertsholm i Östergötland.
– Vi började med Svensk Rapsgris 2012 och det märks skillnad. Det känns som om rapsgrisarna är lite mer välmående, säger Catrin.

Läs intervjun med Catrin >

 
Recept

Currysmakande stroganoffish med blomkålsris & saltgurka

Stroganoffish med en thailändsk touch – ett enkelt recept som gör vardagen lite roligare och lite nyttigare.

Se recept >

Tunnbrödsrulle med pastejish, ruccola, grillad paprika & saltgurka

Krispig lunch som enkelt kan tas med på utflykten. Servera med en liten sallad eller lantships till.

Se recept >

 
Mer inspiration

Följ oss på Facebook och Instagram!

Vill du ha mer svenskt kött i ditt sociala medier-flöde? Följ oss och ta del av inspirerande recept, köttkunskap, produktnyheter och bilder från våra samarbetsgårdar. Alltid 100 % svenskt kött, såklart.

Vi finns på Facebook och Instagram, hoppas vi ses där!

Upp