Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Lammrostbiff
Art nr: 491536
Utstyckad rostbiff av lamm från bakdelen. Styckmästaren uppskattar rostbiffen för dess egenskaper och portionsstorlek varför vi på Scan väljer att stycka fram denna detalj istället för att ha den som en del av en lammstek. Lammrostbiff är mager men otroligt mör och är enkel att lyckas med som enskild detalj. Scans Utvalda lamm förmöras dessutom innan packning. Det ger en god ätkvalitet varje gång. Njut av Styckmästarens Utvalda Lammrostbiff
Innehåll
Ingredienser: Svensk Lammrostbiff.
Näringsvärde per 100g
- Energi 470 kJ / 110 kcal
- Fett 2,6 g
- Varav mättat fett 1,2 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 21 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491536
Vikt: 450 g
GTIN: 2320917600000
URSPRUNG SVERIGE
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Bryn runt om och låt gå klart i ugn. 175 grader eller lägre. För medium resultat ska innertemperaturen nå 60-62 grader. På grill, låt indirekt värme göra jobbet. Snåla inte med kryddorna, gå på med smakrik rub. Servera varm eller kall i tunna fina skivor och njut av Scan Styckmästarens Lamm - alltid svenskt kött.