Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Sök recept
Sökresultat
-
-
Öppen lasagne med salsicciaragu, mozzarella och rucola
-
Italiensk gratinerad fläskfilé med risoni och spenatsallad
-
Köttbullar i röd currysås
-
Falukorv med stuvade makaroner
-
Hot pot med julens mat och dippsåser
-
Nyårsmiddag med fläskfilé och potatisgratäng
-
Ost- och julskinkepaj toppad med krispig sallad
-
Fluffiga pizzabullar med julskinka
-
Croque monseiur med julskinka
-
Griljera julskinka
-
Långkokta tjocka revben med kryddig glace med äpple
-
Världens godaste julköttbullar
-
Snittar med julskinka, het karamelliserad lök och stiltonost
-
Snittar med julskinka, saffransaioli och karamelliserade valnötter