Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Köttfärsbiffar för alla smaker
- 400 g Scan blandfärs
- ½ gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tsk timjan
- 1 tsk basilika
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
- 2 ägg
SMAKSÄTTNING
- 150 g smulad fetaost eller
- ½ dl hackade svarta oliver eller
- 1 dl pesto
Låt gärna färsen dra i kylskåp en stund så alla smaker blandar sig. Forma till 8 biffar och stek dem i smör. Servera med ugnsbakade grönsaker samt äppel- och rödlökstzatziki.