Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Pastramisallad
- 1 pkt Scan Pastrami tunna skivor 150 g
- 125 g blandad sallad
- 2 avokado i bitar
- 2 apelsiner i hinnfria klyftor
- ½ skivad rödlök
- 150 g svamp t ex kantareller eller champinjoner
- gourmetsalt och nymalen svartpeppar
SOLROSDRESSING
- 1 msk solrosfrön
- 1½ msk balsamvinäger
- ½ dl solrosolja
- ½ krm salt
- nymalen svartpeppar