Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Ärtsoppa med fläskbog & salsiccia
Upptäck vårt smakrika recept på klassisk ärtsoppa med fläskbog och salsiccia - perfekt till vardag och fest! Serveras med pannkakor till efterrätt för en komplett svensk måltid.
- 500 g gula ärtor
- 2 liter vatten
- 500 g Scan picnicbog, i bitar
- 1 paket Scan smal salsiccia
- 1 gul lök, hackad
- 1 morot, skivad
- 1 tsk torkad timjan
- 1 tsk mejram
- 1 tsk vitpeppar
- 2 msk skånsk senap
- 2 msk vitvinsvinäger
- Salt efter smak