Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Baconburgare Sweet 'n' sour
Upptäck vårt smakrika recept på Baconburgare Sweet 'n' Sour - en perfekt balans av rökigt och syrlig sötma. Enkel att laga, oemotståndlig att äta!
- 1 paket Scan bacon burgare (frysta)
- 4 st hamburgerbröd
- 2 dl majonäs ex. Hellmans
- 2 st avokado, skivad
- 1 st silverlök, tunt skivad
- 1 st Krispsallad
- olja till stekning
- 8 skivor cheddar
Sweet 'n' sour ketchup
- 2 dl krossade tomater
- 1 dl ananas, finhackad
- 1 msk tomatpuré
- 1 msk äppelcidervinäger
- 1 msk honung eller farinsocker
- 1 tsk Worcestershiresås
- ½ tsk chiliflakes (valfritt, för lite hetta)
- Salt & peppar efter smak
Lägg upp brödet och födela majonäs på varje sida. Stek i torr stekpanna till krispig yta.
Stek burgarna och salta och peppra efter smak. Lägg slutligen på cheddarost och låt smälta.
Montera med bröd, sallad, burgare, avocado, silverlök, och toppa med den ljuvliga ketchupen.