Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Enkel gnocchipanna med knaperstekt falukorv och parmesancreme
Upptäck en krämig och smakrik vardagsrätt med gnocchi och knaperstekt falukorv, spenat och en ljuvlig parmesancrème. Snabb, enkel och mättande som hela familjen kommer att älska!
- 300 g gnocchi
- 1 Deli falukorv (550 g)
- Smör till stekning
- 1 liten gul lök - finhackad
- 2 pak choi (kan ersättas med annan kål) - strimalad
- 2 vitlöksklyftor - riven
- 1 tsk rökt paprikapulver
- 0,5 tsk torkad oregano
Parmesancreme
- 2 dl cremefraiche
- 1 dl majonnäs
- 1,5 dl finriven parmesan
- Salt och peppar
Till servering
- Hackad persilja
- Extra parmesan
Blanda cremefraiche med majo och parmesan - smaka av med salt och peppar.
Riv parmesan över pastan o toppa med riktigt med hackad persilja.