Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Köttbullar i tomatsås med burrata, pesto och basilika
Saftiga köttbullar i fyllig tomatsås, toppade med krämig burrata, smakrik pesto och färsk basilika. En lyxig och enkel rätt med italienska smaker - perfekt till middag!
- 1 pkt Mamma Scan köttbullar
- 1 gul lök, strimlad
- 2 vitlöksklyftor
- 1 burk krossade tomater
- 1 burrata
- 4 msk pesto
- salt och svartpeppar
- smör till stekning
- Bröd
Riv burratan i bitar och fördela över stekpannan. Ringla över pesto, salta och peppra. Servera med bröd.
Tips! Extra lyxigt! Garnera med färsk basilika.