Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

Toast Amista, Bacon toast med ost och bbq-sås
Upptäck den ultimata Toast Amista - en krispig bacon toast med smält ost och rökig BBQ-sås! Perfekt för frukost, lunch eller snabb middag. Enkel att göra, full av smak och garanterat en favorit.
- 8 toastbröd eller skivor surdegsbröd
- 2 pkt Scan bacon
- 8 skivor ost, valfri
- 4 msk BBQ-sås
- Smör
Tillbehör
- Sallad
- persilja
Ringla på BBQ-sås på baconen och lägg på ostskivorna. Lägg på en brödskiva på varje så det blir dubbelmackor. Stek mackorna gyllenbruna på båda sidorna i smör eller lägg dem i en smörgåsgrill. Dela i trianglar och servera med sallad. Garnera med persilja