Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Italiensk gratinerad fläskfilé med risoni och spenatsallad
Upptäck smaken av Italien med vår saftiga gratinerade fläskfilé, perfekt tillagad och serverad med krämig risoni och en fräsch spenatsallad.
- 1 Scan fläskfilé
- 1 zucchini
- Salt, peppar och smör till stekning
- 300 g cocktailtomater
- 1 schalottenlök
- 2 klyftor vitlök - rivna
- 1 kruka basilika - strimlad
- 2,5 dl grädde
- Salt och peppar
- 250 g mozzarella
- 1 dl riven parmesan
- 4 portioner risoni
Sallad
- Spenat
- Tomater
- Rödlök
- Salt och peppar
- Balsamvinäger
- olivolja
Koka risonin enligt anvisning och gör en enkel sallad på tomat, spenat och tunt skivad rödlök till.