Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Croque monseiur med julskinka
Har du julskinka över? Ge den nytt liv med ett svinnsmart recept på Croque Monsieur! En krispig, gyllene smörgås fylld med skinka, ost och krämig béchamelsås - perfekt för både lunch och mysiga kvällar. Enkelt, gott och räddar resterna med stil!
- 8 skivor bröd av toasttyp
- 2 ägg
- 1 dl mjölk
- 300 g smakrik julost - riven eller i skivor
- 4 skivor Scan julskinka
- 4 tsk grovkornig julsenap
- Salt och peppar
- Smör till stekning