Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Reklamationer
Vi på Scan Sverige vill givetvis att du skall vara nöjd med våra produkter. Om du mot förmodan inte är det så vill vi veta varför. Vi behöver så utförlig information som möjligt för att kunna utreda ärendet vidare, därför efterfrågar vi originalförpackning, dess datum och koder likväl som även bilder, kvitto och inköpsställe. På grund av tekniska problem har vi för närvarande längre svarstider än vanligt. Vi ber om förståelse för detta och uppskattar ditt tålamod.
Tack för att du vill hjälpa oss med vårt kvalitetsarbete.
Om en meningsskiljaktighet mellan konsumenten och Scan Sverige inte kan lösas genom förhandling mellan parterna, kan konsumenten föra ärendet vidare till Allmänna Reklamationsnämnden (www.arn.se) för att få saken prövad.
ARN:s postadress är: Box 174, 101 23 Stockholm.