Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Vill du jobba med smaken av Sverige?
Hos oss blir du inte bara en del av ett företag som varit med och skrivit svensk livsmedelshistoria, här blir du även en del av framtidens måltider. Scan har länge varit kända som Sveriges kött- och charkuterimästare, men idag har vi ett bredare sortiment med både köttbaserade och vegetariska produkter.
Enkelt utryckt brukar vi säga att vi jobbar från gård till gaffel, vilket innebär att hos oss finns det plats för många och väldigt olika yrkeskategorier - allt från inköpare som är ute på gårdarna, produktutvecklare, kategorichefer, marknadsförare till digitala specialister. I Sverige är vi drygt 2000 medarbetare fördelade på våra olika kontor och produktionsanläggningar i Stockholm, Linköping, Skara, Halmstad och Kristianstad. Klicka här för att läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Nyfiken på att jobba hos oss? Spana in våra lediga tjänster här: