Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Sök recept
Sökresultat
-
-
SMÖRSTEKT SCHNITZEL MED SARDELLSMÖR OCH KRASSESALLAD
-
VITLÖKSSTEKTA KOTLETTRACKS MED SALSA MACHA
-
ASIATISKA BAOS MED HOISINMARINERAD FLÄSKKARRÉ
-
Rudolph Sandwich
-
Lammstek Sous Vide
-
Asiatiska fläskdumplings med koriander och Cashewnötsdipp
-
Bacon & Cheddar burgare med stekt lök & majonnäs smaksatt med Pimientos de padron
-
Olivstekt skinkschnitzel med rostad sötpotatis och honung- och limeyoghurt
-
Apelsin- och ingefärsmarinerad rapsgrisbog i sallad med avokado
-
Peperonchini rubbkarré i brynt fänkålssmör med rucola gnocchi
-
Aleputtrad rapsgrissida med rotfruktbearnaise och ugnsrostad lök
-
Franskstek Scan rapsgriskottlett på planka med baconlindad potatiscrisp, rökt tomatemulsion och senapsbönor
-
Pepparstekt Rapsgrisytterfilé på sesam och rödkålsnudlar med nouc chamsås
-
BBQ Ribs med sweet Carolina Gold sås