Varmkorvswok

Varmkorvswok

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan Deli varmkorv 300 g
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 knippe färsk broccoli 200 g
  • 1 burk vattenkastanjer 225 g
  • 125 g glasnudlar
  • ½ msk rapsolja
  • 1 msk sesamfrön
  • salt och peppar

WOKSÅS

  • 3 msk hoisinsås
  • 1 msk sojasås
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • ½ tsk malen ingefära
Gör så här Skär varmkorven i sneda centimetertjocka skivor. Ansa och skär paprikorna i mindre bitar och broccolin i jämnstora buketter. Häll av vattenkastanjerna. Koka glasnudlarna enligt förpackningsanvisning. Blanda ingredienserna till woksåsen. Stek korven och alla grönsaker hastigt i olja i en wok- eller stekpanna. Låt dem få lite färg. Tillsätt woksåsen och sesamfrön. Smaksätt med salt och peppar. Servera woken med glasnudlar.