Grillad rostas och sallad på cous cous och Santoreggia

Grillad rostas och sallad på cous cous och Santoreggia

Grilla För 6 personer
Ingredienser
  • 1 förp Scan Rostas, ca 900 g
  • 1 pkt Scan Santoreggia, 300 g
  • 4 dl couscous
  • 2 röda paprikor
  • 1 zuccini
  • ½ aubergine
  • 8 gröna sparrisar
  • ca 2 msk rapsolja
  • 1 kruka färsk koriander
  • skal och saft av 1 citron
  • ev 3 citroner
Gör så här Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Dela, kärna ur och skär paprikorna i klyftor. Skär zucchini och aubergine i skivor. Skär av den nedersta delen på sparrisen. Skär sparrisen i bitar. Strö salt och peppar på grönsakerna. Ringla över oljan. Låt grönsakerna dra ca 30 minuter innan grillning. Grilla grönsakerna och korven ca 10 minuter tills de får fin färg. Skär korven i skivor. Blanda grönsakerna och korven med couscousen. Grovhacka koriandern. Rör ner koriander och citron. Smaka av med salt och peppar. Krydda rostasen med salt och peppar. Grilla rostasen hel över indirekt värme på grillen eller över medelvärme på gasolgrillen till en innertemperatur på 58°. Låt köttet vila och skär det sedan i skivor. Servera med couscoussalladen och eventuellt grillade citronhalvor.