Chorizo och quinoasallad med apelsin och mynta

Chorizo och quinoasallad med apelsin och mynta

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 4 st Scan Chorizo
  • 2 dl Quinoa
  • 4 dl Hönsbuljong
  • 1 st Apelsin
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Spiskummin, mald
  • 2 st Avokado
  • 2 st Salladslökar
  • 1 kruka Mynta
Gör så här Koka quinoan i hönsbuljong enligt förpackningen. Låt svalna lite.
Riv skalet på apelsinen och pressa saften. Blanda ner den och skalet i quinoan tillsammans med olivolja och spiskummin.
Skär avokadon i bitar och strimla salladslöken, och blanda ner i quinoan. Smaka av med salt och peppar.
Grovhacka myntan och blanda ner i salladen.
Grilla eller stek korven i ca 7 minuter och servera med quinoasalladen.