Fyll julbordet med allt det goda som hör julen till; julskinka, köttbullar och prinskorvar. Scan har varit en självklarhet på det svenska julbordet sedan 1899 – och det är vi väldigt stolta över. Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
God Jul!

 

Julskinkevalet!

Julskinkan har ofta huvudrollen på julbordet och ska väljas med omsorg. Vi hjälper dig att hitta rätt så att du kan maximera julfriden!

Läs mer >

Börja julen med skinkmackan

Snart är det jul. Äntligen, säger vi som älskar julskinka! Vill du inte köpa en stor julskinka kan vi tipsa dig om vår färdigskivade julskinka av Svensk Rapsgris® – en favorit som fått 5 gafflar och bäst i test från Allt om Mat.

 
Tips & tillagning

Julskinka på ditt sätt

Snabbt eller grundligt? Klassiskt eller modernt? Det finns många sätt att lyckas med julskinkan. Vi berättar hur, från grund till griljering!

Läs mer >

Att griljera julskinkan är en konst

En vacker julskinka är juvelen på julbordet, men inte helt enkel att skapa. Vi hjälper dig att lyckas!

Läs mer >

 
Klassiskt julbord

Griljera mera

Griljerade revbensspjäll skapar ännu mer julstämning. Det är inte bara vackert, utan gott och ger lite mer av det stjärnkockarna kallar ”textur” på julbordet. 

Vad finns på det klassiska julbordet?

Ja, det är ju faktiskt en smaksak i första hand. Följ med på en liten rundtur med idéer, recept och tips.

Läs mer >

Svenska mästare på julbordet!

Mamma Scans köttbullar och Scans småländska lökkorv blev svenska mästare i Chark SM i år. Så varför inte bjuda på lite guldglans på julbordet!

Upp