Vi som älskar julen för mycket för att vänta

#SmygJul

I en omfattande undersökning* svarar över 87% att det är alldeles för långt kvar till julafton. Vi kan inte annat än att hålla med! Men, tyvärr finns det dom som rynkar på näsan om man packar upp julbelysningen och serverar julskinka i november.

Nu är lösningen äntligen här! Under namnet #SmygJul samlas vi som älskar julen för mycket för att vänta. Tillsammans med en viss uppfinningsrikedom och smarta recept kan vi smygfira julen, utan att kollegor och vänner höjer på ögonbrynen.

*Undersökningen har utförts av Scan på uppdrag av Scan där 10 kolleger på Scan blev tillfrågade på lunchrasten.

Smygskinkan

Gick-hem-tidigare-ifrån-jobbet-skinka

I den långa väntan till julafton gäller det att hitta guldkanten på den gråa novembervardagen. Och man behöver inte leta länge för att inse att det nästan alltid finns en ursäkt för en bit julskinka. ”Klart jag inte äter julskinka två månader innan julafton. Det här är Gick-hem-tidigare-från-jobbet-skinka” kan man till exempel säga nästa gång någon frågar näsvist.

För att göra det lite lättare att fira #SmygJul har vi därför tagit fram ett litet etikett-paket som du kan skriva ut och maskera julskinkan med.
Ladda ner pdf

Vill du skicka skinka till tjocka släkten?

Vilken tur! Vi har nämligen tagit fram en revolutionerande lösning som gör det lätt som en plätt att sprida lite julstämning till nära och kära – ett Julskinkogram. Gå in på Julskinkogram och ge familjen lite kärlek (i skinkform).
Doften av julskinka

Lättrökt, mör, julstämning. Sprid den härliga doften av julskinka vart du än går, med Scans nya parfym: Scan – Doften av julskinka. Än har vår parfym inte blivit verklighet, men skriv upp dig på vår intresselista så får vi vad som händer nästa år. Vi som älskar julen för mycket för att vänta. #SmygJul

*
*
*
*

*Obligatoriska fält

SmygJul recept

Pizza med julskinka och tryffel

Sugen på julskinka men resten av familjen vill ha pizza? Vad sägs om en pizza med tryffel och prosciutto di natale (julskinka på italienska). Vår julskinkebloggare Thomas Karlstein har tagit fram ett skinkgott pizza-recept med Scans Pigghamskinka. Och glöm inte, för att få pizzan sådär knaprig och god gäller det att satsa lite extra på kvalitetsråvaror. Glad #SmygJul!

PS. För att få till det där lilla extra rekommenderar Thomas att du toppar med ruccola, riven parmesan och tryffel.

Se recept >

Ost- och julskinkepaj med sallad på citronmarinerade bönor och rostade pumpakärnor

Vill du fira lite #SmygJul på jobbet? Göm julskinkan i vår ost- och julskinkepaj med sallad på citronmarinerade bönor och rostade pumpakärnor, så slipper du konstiga blickar från kollegorna i lunchrummet.

Se recept >

Smygjulsfavoriter
Upp